Mijn naam is Anne de Vries-Neuteboom en ik ben geboren in Leiden. Op mijn website vind je voorleesverhalen voor peuters en kleuters, waarvan een aantal met ingesproken tekst. Kinderverhalen vanaf zes jaar en ouder. Kinderversjes, gedichten en digitale prentenboekjes.

Ik heb bij de LOI de cursussen Gedichten Schrijven en Creatief Schrijven gevolgd.

Publicaties:

Een paar kindergedichten in: 'Ik leer een woord'. Woordenschatspeel-, leer- en woordenboek voor jonge kinderen.
Een kindergedicht en verhaal in: 'De Taaltrap'. Een educatieve uitgave 'Nederlands voor anderstalige kinderen'.
Verhalen in kinderdagverblijf- en peuterspeelzaalkranten.
Verhalen in schoolkranten en kalenders voor basisscholen.
Verhalen in een verhalenbundel uitgegeven door een zorginstelling in het kader van de Nationale Voorleesdagen.
Twee gedichten in het maandblad ZIN als 'Gedicht van de maand'.

Ik krijg regelmatig mailtjes met daarin het verzoek om mijn verhalen, gedichten en kinderversjes te laten voorlezen. Met name in zorginstellingen, peuterspeelzalen, basisscholen en nog veel meer. Meesters, juffen en logopedisten gebruiken mijn teksten graag voor de leeslessen.

Ik heb een aantal digitale prentenboekjes op mijn site staan door mij getekend en geschreven. Ook illustraties bij versjes en verhalen.

Op alle teksten op deze website rust auteursrecht. De verhalen, gedichten, kinderversjes, digitale prentenboekjes en de verhaaltjes met ingesproken tekst zijn voor eigen gebruik, zonder enig commercieel belang. Ze mogen niet zonder toestemming gepubliceerd worden. Ik vind het leuk als je reageert. Heb je vragen of wil je gewoon iets kwijt? Stuur mij gerust een mailtje.


Veel plezier!